--- ---

Aandeelhouders Headfirst stemmen over overnames

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 12 september 2018

Lege huls blijft over na verkoop activiteiten.

 Headfirst Source Group houdt op 20 september een buitengewone aandeelhoudersvergadering over de in juli aangekondigde acquisitie van Myler, de recente verkoop van de activiteiten van het bedrijf aan de niet-beursgenoteerde investeerder Beryllium en een daarmee samenhangende naamswijziging. Dat maakte het detacherings- en payrollingbedrijf woensdag bekend. 

Eind augustus werd bekend dat de investeerder Beryllium 95 procent van de aandelen HeadFirst heeft overgenomen voor 3,00 euro per aandeel. De transactie leverde voor meerderheidsaandeelhouder Value8 een boekwinst op van 4,4 miljoen euro.
 
Na de verkoop van de bedrijfsactiviteiten van HeadFirst aan Beryllium blijft een lege huls over.  In dat kader wordt voorgesteld de naam van de vennootschap te wijzigen in Prevaleur nv, of een andere, nader te bepalen naam. De beursnotering van de overblijvende lege huls kan hierna worden hergebruikt voor een nieuwe 'reverse listing'.

Geef een reactie