--- ---

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Fagron

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 09 augustus 2018

Koersdoel naar 18,00 euro.

 KBC Securities heeft donderdag het koedoel voor Fagron verhoogd van 16,50 naar 18,00 euro met handhaving van het koopadvies.

"Met de halfjaarresultaten toonde Fagron opnieuw het potentieel om snel te groeien", aldus de analisten van KBC Securities. De resultaten waren ook beter dan de analisten hadden verwacht, vooral door de "indrukwekkende groeiversnelling" in Zuid-Amerika en de Verenigde Staten in het tweede kwartaal. De analisten besloten daarom hun groeiramingen voor de korte en middellange termijn opwaarts te herzien.

Voor de tweede jaarhelft mikt KBC voor Zuid-Amerika op een autonome groei tegen constante wisselkoersen van 12,0 procent, waar eerder nog werd gerekend op 6,5 procent. Voor de VS ging de groeiraming van 14 naar 23 procent.

Geef een reactie