--- ---

Beursblik: solide kwartaal Euronext

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 03 augustus 2018

ING handhaaft koopadvies.

 De kwartaalresultaten die Euronext vrijdagmorgen voorbeurs heeft gepubliceerd, waren in lijn met de verwachtingen. Dit stelden analisten van ING, die spraken van een solide kwartaal voor het beursbedrijf.

De EBITDA kwam met 88,6 miljoen euro vrijwel in lijn uit met de analistenconsensus van 87,7 miljoen euro. De nettowinst bedroeg 56,6 miljoen euro, eveneens licht hoger dan de consensus van 56,3 miljoen euro.

Volgens ING heeft Euronext zich in het tweede kwartaal goed staande gehouden, nadat eerste kwartaal records brak. De analisten denken wel dat juli zwak is verlopen en het derde kwartaal is meestal ook geen sterk kwartaal voor Euronext vanwege de vakantieperiode.

ING houdt vast aan het koopadvies voor het aandeel, met een koersdoel van 64,00 euro.

Het aandeel Euronext noteerde vrijdagmorgen 1 procent hoger op 55,05 euro.

Geef een reactie