--- ---

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Takeaway.com

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 02 augustus 2018

Koersdoel naar 61,00 euro.

 Credit Suisse heeft het koersdoel voor Takeaway.com verhoogd van 51,00 naar 61,00 euro bij handhaving van het Neutraal advies.

Analisten van de Zwitserse bank verhoogde de ramingen voor Takeaway.com en verwachten dat het aandeel minder lang zal worden verhandeld tegen een korting dan gedacht. Als gevolg kwam Credit Suisse tot het hogere koersdoel.

Evenwel stelden de marktvorsers dat het aandeel al flink is opgelopen. Bovendien liggen er risico's in de uitvoering van de strategie en de aanhoudende concurrentie, waardoor een Neutraal advies volgens Credit Suisse op zijn plek is.

Het aandeel Takeaway.com koerste donderdagochtend 1,4 procent hoger naar 59,70 euro.

Geef een reactie