--- ---

Signify begint inkoopprogramma eigen aandelen

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 30 juli 2018

Aankoop van 230 miljoen euro.

 Signify gaat maandag beginnen met het inkoopprogramma van eigen aandelen. Dit meldde het lichtbedrijf maandag voorbeurs.

De inkoop werd vorige week al bekendgemaakt bij de presentatie van de cijfers over het tweede kwartaal. In totaal zullen 9,9 miljoen aandelen, ter waarde van 230 miljoen euro, door Signify worden aangeschaft. Dit betreft 7,2 procent van het uitstaande aandelenkapitaal. Het voormalige Philips Lighting kocht eerder dit jaar al 71 miljoen euro aan eigen aandelen in. Een jaar eerder kocht Signify nog voor 150 miljoen euro aan eigen aandelen in.

Aan het eind van jaar moet de inkoop worden afgerond, aldus Signify in een persbericht.

Geef een reactie