--- ---

BAM aan de slag in Emmerhout

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 18 juli 2018

Geen financiële details gemeld.

 BAM Wonen en Lefier hebben een overeenkomst gesloten voor het energieneutraal en Nul op de Meter (NOM) maken van 169 woningen in Emmerhout. Dit maakte de bouwer woensdag bekend, zonder financiële details te noemen.

De woningen krijgen onder andere een innovatieve isolatiegevel, zonnepanelen, een warmtepomp en een duurzaam ventilatiesysteem. Met deze verbeteringen kunnen de huizen volledig van het gas af. Ook krijgt een deel van de woningen een nieuwe badkamer, keuken en toilet.

De 169 woningen zijn een deel van het totaal aantal dat gerenoveerd wordt. Voor 2019 staan in Emmerhout 252 woningen op de planning om gerenoveerd te worden.

Het aandeel BAM Groep koerste woensdagochtend 0,3 procent hoger op 3,51 euro.

Geef een reactie