--- ---

Arcadis wint in combinatie 9 raamcontracten

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 12 juli 2018

Bedrijf levert met Berenschot en Posad diensten aan Overheid.

 Arcadis, consultancybedrijf Berenschot en stedenbouwkundig ontwerpbureau Posad hebben samen met consultancybedrijf Bax & Company als onderaannemer en een aantal universiteiten alle negen raamcontracten verworven voor advies- en ingenieursdiensten voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Dit maakte Arcadis samen met Berenschot en Posad donderdag bekend.

De totaalwaarde van de contracten is ongeveer 11 miljoen euro per jaar voor alle inschrijvers. De looptijd van de raamovereenkomst is twee jaar, met de mogelijkheid om het twee keer met een jaar te verlengen.

De partijen werken onder meer voor de verschillende organisatieonderdelen binnen de bestuurskern van het ministerie, maar ook voor het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut, de Inspectie Leefomgeving en Transport, het Planbureau voor de Leefomgeving, de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming en de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur.

Het aandeel Arcadis sloot woensdag op een rood Damrak 1,4 procent hoger op 14,46 euro.

Geef een reactie