--- ---

Beursblik: ABN AMRO zet Beter Bed op Kopen

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 11 juli 2018

Koersdoel naar 13,00 euro.

 ABN AMRO heeft woensdag het advies voor Beter Bed verhoogd van Houden naar Kopen en stelde het koersdoel opwaarts bij van 10,00 naar 13,00 euro.

Volgens analist Robert Jan Vos is Duitsland de reden dat het aandeel het zo moeilijk heeft recent. "Maar er is een uitweg", aldus de analist, die daarbij veel vertrouwen heeft in CEO John Kruijssen met zijn grote ervaring in retail en strategische veranderingen. Daarbij heeft Beter Bed ook het Duitse management vervangen en de zoektocht naar een nieuwe CFO is bijna klaar, denkt Vos, en dat bekent dat Beter Bed klaar is om weer gas te geven.

Wel waarschuwde de analist dat de komende halfjaarcijfers vermoedelijk geen feest zullen zijn. Maar Vos denkt dat de nieuwe CEO zijn toekomstplannen in grote lijnen zal onthullen. In november volgt volgens ABN AMRO dan een volledige strategische update.

Al met al verhouden risico en rendement zich volgens Vos momenteel gunstig.

Het aandeel Beter Bed won woensdag 9,2 procent op 7,00 euro.

Geef een reactie