--- ---

Nokia ondersteunt China Mobile

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 10 juli 2018

Contract tot 1 miljard euro waard.

Nokia gaat het nieuwe netwerk van de Chinese mobiele telefoniereus China Mobile ondersteunen. De bedrijven sloten daarvoor dinsdag een contract ter waarde van maximaal 1 miljard euro.

De bedrijven zullen nauw samenwerken om te bepalen welke producten en diensten kansen bieden op het nieuwe netwerk. De capaciteiten van dat netwerk op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine-learning zijn het voorwerp van onderzoek.

"Dit is een zeer significant contract met onze langlopende partner die de positie bevestigt van Nokia als leidende aanbieder van technologieën en diensten van de volgende generatie in China", stelde president Mike Wang van Nokia Shanghai Bell.

Geef een reactie