--- ---

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel ForFarmers

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 12 juni 2018

Koersdoel naar 11,80 euro.

 KBC Securities heeft het koersdoel op ForFarmers verhoogd van 11,50 naar 11,80 euro met een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek dinsdag uit een rapport van analist Guy Sips.

De analist verhoogde het koersdoel na de aangekondigde overname van het Belgische Voeders Algoet. Hierdoor wordt ForFarmers uit Lochem de tweede voeronderneming in België. De combinatie zal ook synergievoordelen opleveren, zo benadrukte KBC.

ForFarmers betaalt circa 7 keer de EBITDA, wat Sips als zeer redelijk bestempelde.

In het afgelopen boekjaar, dat op 30 juni eindigde, behaalde Voeders Algoed een omzet van circa 40 miljoen euro en een EBITDA van 2 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat van ForFarmers lag afgelopen jaar op iets meer dan 100 miljoen euro, waarvan krap 16 miljoen in België en Duitsland werd gerealiseerd.
Het aandeel ForFamers steeg dinsdag 3,5 procent naar 11,80 euro.

Geef een reactie