--- ---

Beursblik: Jefferies herstart volgen Unibail-WFD

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 11 juni 2018

Houden advies en koersdoel van 205,00 euro.

 Jefferies is maandag weer begonnen met het volgen van Unibail-Rodamco-Westfield met een Houden advies en koersdoel van 205,00 euro.

Jefferies paste de oude taxaties vanwege na het samengaan van Unibail en het Australische Westfield. De jaardoelstelling voor de winst per aandeel van 12,75 en 12,90 euro werd losgelaten en analisten van Jefferies kijken uit naar een nieuwe update hierover van het vastgoedfonds.

Op 7 juni dit jaar rondde Unibail de overname van Westfield af. De marktvorsers verwachten dat het aandeel spoedig wordt opgenomen in grote aandelenindices uit Europa en Australië en zijn verder te spreken over het managementteam onder leiding van CEO Christophe Cuvillier.

Het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield koerste maandagochtend 0,3 procent hoger op 192,75 euro.

Geef een reactie