--- ---

Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Takeaway.com

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 08 juni 2018

Koersdoel naar 51,00 euro.

 Jefferies heeft vrijdag het koersdoel voor Takeaway.com verhoogd van 48,00 naar 51,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Analisten van Jefferies verhoogden het koersdoel, nadat zij hun model met drie jaar vooruit rolden. Daaruit blijkt dat de huidige hoge groei van de maaltijdbezorger ook op langere termijn stand houdt, voordat er normalisering optreedt.

Wel werd het Houden advies gehandhaafd. Het aandeel wordt nog steeds verhandeld tegen een premie ten opzichte van sectorgenoten, ondanks een "middelmatige" outlook. Bovendien geeft Jefferies de voorkeur aan concurrenten als Just Eat en Delivery Hero, die een koopadvies kregen van de analisten.

In Duitsland dicht Jefferies Delivery Hero de meeste kans toe om de strijd te winnen op de middellange termijn. Tot het pleit beslecht is, zal de onzekerheid beide aandelen evenwel drukken, denkt de bank.

Het aandeel Takeaway.com steeg vrijdag met 1,2 procent tot 51,30 euro.

Geef een reactie