--- ---

Het project gaat samen met de operationele tak van de VN (UNOPS) onderzoek doen naar hoe IOTA de efficiëntie van operaties kan verhogen.

IOTA is een project dat anders is dan veel andere cryptocurrencies. Het maakt gebruik van zogeheten Tangle technologie in tegenstelling tot de populaire blockchain technologie. Veel blockchains hebben het probleem hebben dat zijn niet schaalbaar zijn is IOTA dat wel.

Het project gaat samen met de operationele tak van de VN (UNOPS) onderzoek doen naar hoe IOTA de efficiëntie van operaties kan verhogen. Yoshiyuki Yamamoto, Speciaal Adviseur op gebied van blockchain voor UNOPS zegt het volgende over de samenwerking:

“We share a vision where machines, devices, sensors and people connect and communicate to each other — it’s the world of ‘Industry 4.0.’ Harnessing technology that allows for these processes to work simultaneously, without the need for intermediaries, will help expedite our mission as an organization.”

IOTA technologie heeft de potentie management en tracking van documenten, transacties en supply chains aanzienlijk efficiënter te maken. IOTA medeoprichter Dominik Schiener is enthousiast:

“We are thrilled to begin working together with UNOPS and to tackle current and future challenges together. The IOTA Foundation is fully committed to putting the IOTA Tangle to work on behalf of important humanitarian and development causes.”

Geef een reactie