fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -vrijdag, 25 mei 2018

IOTA en Verenigde Naties kondigen samenwerking aan

IOTA is een project dat anders is dan veel andere cryptocurrencies. Het maakt gebruik van zogeheten Tangle technologie in tegenstelling tot de populaire blockchain technologie. Veel blockchains hebben het probleem hebben dat zijn niet schaalbaar zijn is IOTA dat wel.

Het project gaat samen met de operationele tak van de VN (UNOPS) onderzoek doen naar hoe IOTA de efficiëntie van operaties kan verhogen. Yoshiyuki Yamamoto, Speciaal Adviseur op gebied van blockchain voor UNOPS zegt het volgende over de samenwerking:

We share a vision where machines, devices, sensors and people connect and communicate to each other — it’s the world of ‘Industry 4.0.’ Harnessing technology that allows for these processes to work simultaneously, without the need for intermediaries, will help expedite our mission as an organization.

IOTA technologie heeft de potentie management en tracking van documenten, transacties en supply chains aanzienlijk efficiënter te maken. IOTA medeoprichter Dominik Schiener is enthousiast:

We are thrilled to begin working together with UNOPS and to tackle current and future challenges together. The IOTA Foundation is fully committed to putting the IOTA Tangle to work on behalf of important humanitarian and development causes.

De Aandeelhouder TV

december 6, 2019

Goed nieuws SBM Offshore

december 6, 2019

Opwaarts potentieel olieprijs onder druk

december 6, 2019

Belegger moet voorzichtig zijn met Aramco

december 5, 2019

Op korte termijn venijnige correctie AEX

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
05 dec 13:57 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM: COP25 meeting: push in strijd tegen klimaatverandering

05 dec 13:34 Redactie

2% Rendement per maand met ArcelorMittal

03 dec 09:32 Bas Heijink

AEX Bearish Engulfing