fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -dinsdag, 15 mei 2018

Consensus 2018

Maandag 14 mei ging voor de vierde keer één van de grootste blockchain evenementen ter wereld, Consensus, van start. Het congres wordt georganiseerd door nieuwswebsite Coindesk en is binnen een periode van 3 jaar uitgegroeid van klein evenement met 400 bezoekers naar een verwacht aantal van 4000+ voor dit jaar. Ruim 250 sprekers zijn aanwezig en representeren een breed spectrum aan bedrijven, van kleine start-ups tot Fortune 500 bedrijven. Enkele opvallende namen zijn: Amber Baldet, blockchain lead van JP Morgan; Marco Grossi, directeur van Deloitte Zwitserland; Charlie Lee van Litecoin; Joseph Lubin, CEO van Consensys; Sunny Lu, CEO van Vechain en Jeremy Allaire, CEO van Circle.

 

 

Ondanks de aanwezigheid van grote namen zijn er ook enkele opvallende afwezigen, onder meer de oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin. Buterin gaf eind april aan Consensus te boycotten vanwege het publiceren van artikelen door Consensus organisator Coindesk over Ethereum die onrust veroorzaakten. Naast Buterin heeft ook Charles Hoskinson, oprichter van Cardano, aangegeven het evenement te boycotten. Ook is het team van cryptocurrency OmiseGo niet aanwezig nadat een Coindesk artikel lezers doorverwees naar een website voor gratis OMG tokens. Het bleek te gaan om een nepwebsite van oplichters. Het team verweet Coindesk onverantwoordelijk om te gaan met de rol als mediaspeler in de cryptomarkt.

Consensus 2018 is via livestream te volgen.

De Aandeelhouder TV

december 6, 2019

Goed nieuws SBM Offshore

december 6, 2019

Opwaarts potentieel olieprijs onder druk

december 6, 2019

Belegger moet voorzichtig zijn met Aramco

december 5, 2019

Op korte termijn venijnige correctie AEX

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
05 dec 13:57 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM: COP25 meeting: push in strijd tegen klimaatverandering

05 dec 13:34 Redactie

2% Rendement per maand met ArcelorMittal

03 dec 09:32 Bas Heijink

AEX Bearish Engulfing