--- ---

Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel OCI

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 15 mei 2018

Koersdoel naar 26,00 euro.

 Berenberg heeft dinsdag het koersdoel voor OCI verhoogd van 25,00 naar 26,00 met een ongewijzigd koopadvies.

Volgens de analisten van Berenberg lieten de cijfers over het eerste kwartaal opnieuw zien dat het bedrijf op schema ligt om de vrije kasstroom in 2018 weer te laten groeien.

Berenberg stelde de ramingen voor de verwachte aangepaste winst per aandeel opwaarts bij voor 2018 tot 2020, vanwege de voorziene hogere bezettingsgraad van fabrieken en veranderingen in de kapitaalstructuur van OCI. Als gevolg kwamen de marktvorsers tot een hoger koersdoel.

Sinds Berenberg het aandeel begon te volgen in maart, steeg het al met circa 20 procent, maar de marktvorsers verwachten dat er meer kruit in het vat zit vanwege aantrekkelijke opbrengsten uit de vrije kasstroom van 13 procent in 2019.

Het aandeel OCI sloot maandag 5,3 procent hoger op 23,12 euro.

Geef een reactie