--- ---

Arcadis sluit raamovereenkomst met TenneT

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 17 april 2018

Waarde van maximaal twee miljoen euro.

 Arcadis heeft een raamovereenkomst met netbeheerder TenneT gesloten op het gebied van planologie en omgeving ter waarde van maximaal twee miljoen euro voor twee jaar. Dit maakte de advies- en ingenieursorganisatie dinsdag voorbeurs bekend.

Bij nieuwe plannen of veranderingen aan het hoogspanningsnet zijn onderzoeken, vergunningen en overleggen met verschillende belanghebbenden in de omgeving nodig om dit op een goede manier te organiseren. Dit werk doet Arcadis met een aantal andere partijen voor TenneT de komende jaren.

Volgens Arcadis bestaat er bovendien de mogelijkheid om de raamovereenkomst te verlengen tot maximaal zes jaar.

Het aandeel Arcadis sloot maandag 0,1 procent hoger op 16,57 euro.

Geef een reactie