--- ---

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Fagron

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 12 april 2018

Koersdoel naar 14,00 euro.

 KBC Securities heeft donderdag na publicatie van omzetcijfers het koersdoel voor Fagron verhoogd van 12,00 naar 14,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

De analisten van KBC spraken van een "sterke prestatie" van Fagron in het eerste kwartaal. De merkverkopen waren de aanjager in Europa en Zuid-Amerika, volgens de marktvorsers, en als Fagron in Noord-Amerika op dit vlak en bij essentials ook herstel weet in te zetten, dan zal dit voor een extra zetje in de rug zorgen. Afgelopen periode was de aanjager in Amerika volgens KBC met name de bereidingsfaciliteit in Wichita.

De omzet van 109,1 miljoen euro lag fractioneel hoger dan de 108,6 miljoen euro waarop de consensus mikte. De groei tegen constante wisselkoersen was met 6,8 procent "significant" hoger dan de 5,6 procent waarop analisten rekenden.

Het aandeel Fagron noteerde donderdag kort na opening 1,7 procent hoger op 13,67 euro.

Geef een reactie