Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -dinsdag, 10 april 2018

Ontology (ONT) vliegt top 30 binnen

De relatief nieuwe cryptocurrency Ontology is nu al weken lang bezig met een opmars. Toen de coin in maart voor het eerst te zien was op coinmarketcap.com stond het met een marktkapitalisatie van $280 miljoen direct in de top 50. Sinds maart zijn veel coins een groot deel van hun waarde verloren. Ontology echter niet. Waar de coin op 18 maart nog een waarde had van ongeveer $1 is dat nu toegenomen tot ongeveer $3,75. Een indrukwekkende prestatie gezien de staat waarin de rest van de markt zich bevindt.

Ontology is een Chinees project dat wordt gesteund door OnChain. Hetzelfde bedrijf dat ook cryptocurrency NEO steunt. Ontology is daarnaast net als NEO een blockchain platform dat smart contracts ondersteunt. Het verschil is echter dat Ontology in tegenstelling tot de meeste andere smart contract platformen privé is. NEO, Ethereum, EOS en Cardano zijn allemaal voorbeelden van publieke blockchains. Door gebruik te maken van een privé blockchain wilt Ontology bestaande bedrijven aantrekken die wel gebruik willen maken van blockchains maar hun data niet publiek willen delen. Investeerders hebben duidelijk vertrouwen in Ontology, de coin steeg afgelopen week met maar liefst 77%.

De Aandeelhouder TV

augustus 21, 2019

AEX 21 augustus 2019 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

augustus 21, 2019

Heeft Trump gelijk: is EU erger dan China? • Z zoekt uit

augustus 21, 2019

BNP 21 8Wachten op de centrale banken | 21 augustus 2019 | Markets Update van BNP Paribas Markets

augustus 20, 2019

AEX 20 augustus 2019 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
21 aug 16:56 Marco Knulst

HSBC Hongkong and Shanghai Banking Corp gevestigd in het VK

20 aug 13:27 Bas Heijink

AEX op weg naar lagere niveaus Bas Heijink

20 aug 13:50 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM: The hard road ahead for oil