--- ---

Berenberg verhoogt koersdoel #BasicFit naar 24,50 euro. 20 procent omzetgroei in de maak dankzij snelle uitrol nieuwe clubs.

Berenberg heeft donderdag het koersdoel voor Basic-Fit verhoogd van 22,50 naar 24,50 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Analisten van Berenberg werden positiever na een roadshow in Londen. Volgens de marktvorsers is Basic-Fit nu al een belangrijke speler op de Europese markt voor goedkope fitnessketens en het bedrijf blijft werken aan een uitbreiding naar landen waar er nog weinig fitnessclubs zijn en waar er ook nog niet veel concurrentie is.

Op middellange en lange termijn voorzien de analisten dat de huidige benadering van Basic-Fit, de opschaling en innovatie kunnen leiden tot een uitbreiding van het marktaandeel.

De marktvorsers merkten bovendien op dat de uitbreidingsplannen van Basic-Fit een omzetgroei van meer dan 20 procent ondersteunen, terwijl het aandeel van bestaande clubs groeit ten opzichte van nieuwe clubs en daarmee ook de marges.

Het aandeel Basic-Fit sloot woensdag 1,1 procent hoger op 23,20 euro.

Geef een reactie