--- ---

ICT rondt overname resterende belang in InTraffic af

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 22 maart 2018

Automatiseerder nu volledige eigenaar.

 ICT Group heeft de overname van het resterende belang in InTraffic afgerond. Dit maakte de automatiseerder donderdagochtend bekend.

ICT nam de aandelen over van partner Movares Group en kreeg daarmee alle aandelen in bezit. De joint venture werd in 2003 opgericht door beide bedrijven en genereert een jaarlijkse omzet van ongeveer 19 miljoen euro.

ICT betaalde de overname in contanten. InTraffic genereert een jaaromzet van circa 19 miljoen euro. De resultaten van het bedrijf uit Nieuwegein worden vanaf 22 maart volledig opgenomen in de cijfers van ICT.

Het aandeel ICT Group sloot woensdag 0,7 procent hoger op 14,60 euro.

Geef een reactie