--- ---

Beursblik: ING verhoogt koersdoel Basic-Fit

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 16 maart 2018

Koersdoel naar 28,50 euro.

 ING heeft vrijdag het koersdoel voor Basic-Fit verhoogd van 27,00 naar 28,50 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analisten van ING zijn nog steeds te spreken over het aandeel, dat ook nog altijd op de favorietenlijst van de bank staat. ING rolde het model voor Basic-Fit vooruit en concludeerde bovendien dat het risicoprofiel verbetert, waarbij de toegenomen uitrol van nieuwe clubs minder impact heeft op de mix dan gedacht en het trackrecord sterker wordt. Als gevolg kwam ING tot een hoger koersdoel.

De jaarresultaten en de pijplijn aan nieuwe clubs ondersteunen daarbij een versnelling van de operationele leverage in 2018, aldus analisten van de bank. De marktvorsers noemden de onderliggende waardering van de uitbater van fitnessclubs onverminderd aantrekkelijk.

Het aandeel Basic-Fit koerste vrijdagochtend 0,8 procent hoger naar 24,30 euro.

Geef een reactie