--- ---

Kiadis Pharma haalt 23,4 miljoen euro op

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 13 maart 2018

Uitgifte van 2,6 miljoen nieuwe aandelen.

(ABM FN) Kiadis Pharma heeft 23,4 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van nieuwe aandelen. Dit bleek dinsdag voorbeurs uit een persbericht van het biotechbedrijf, nadat maandag nabeurs de emissie al werd aangekondigd.

Kiadis verkocht via een private plaatsing 2,6 miljoen nieuwe aandelen aan institutionele beleggers. De stukken werden verkocht tegen 9,00 euro per stuk.

De plaatsing betekende een uitbreiding van het aandelenkapitaal met 14,8 procent. Na afronding van de emissie staan er 20,12 miljoen aandelen uit.

Dankzij de verse kapitaalinjectie denkt CEO Arthur Lahr dat Kiadis voldoende gefinancierd is tot in de tweede helft van 2019. Dan denkt de topman reeds de goedkeuring van de EU voor ATIR101 binnen te hebben en bezig te kunnen met de lancering van het middel dat wordt gebruikt bij transplantatie van patiënten met bloedkanker.

Het aandeel Kiadis Pharma sloot maandag op 11,40 euro.

Geef een reactie