--- ---

Alychlo lanceert formeel bod op nog niet verkregen aandelen SnowWorld

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 13 maart 2018

Aanmeldingstermijn loopt van 14 maart tot en met 8 mei.

 Alychlo heeft dinsdag formeel een bod uitgebracht op alle aandelen SnowWorld die het nog niet in bezit heeft. Dit maakte het investeringsvehikel van de Belgische miljardair Marc Coucke dinsdagavond bekend.

In september vorig jaar kondigde Alychlo het voornemen aan om SnowWorld over te nemen voor 9,50 euro per aandeel. Sindsdien werden geregeld aandelen opgekocht, voor het laatst op 12 maart. Alychlo heeft reeds ruim 73,4 procent van de uitstaande aandelen SnowWorld in bezit.

Op woensdag 14 maart om 09:00 uur begint de aanmeldingstermijn voor het overnamebod en deze termijn loopt tot 8 mei 17:40 uur. Alychlo kan de aanmeldingstermijn eenmalig verlengen. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan gestanddoening van het bod, aldus het investeringsvehikel.

Het aandeel SnowWorld sloot dinsdag vlak op 9,50 euro.

Geef een reactie