--- ---

Binance looft een beloning uit van $250.000 voor de persoon die de informatie levert die leidt tot een arrestatie van de hackers.

Op woensdag 7 maart hebben hackers geprobeerd coins van Binance gebruikers te stelen. Het beveiligingssysteem van de exchange voorkomt dit en de hackers staan met lege handen. Ondanks dat de hackers niet succesvol zijn in hun poging, meldt Chanpeng Zhao, CEO Binance, het er niet te bij laten zitten. De jacht is geopend.

Lees ook Accounts gehackt op grootste cryptocurrency exchange Binance

Binance looft een beloning uit van $250.000 voor de persoon die de informatie levert die leidt tot een arrestatie van de hackers. Daarnaast houdt de Chinese exchange een reserve aan van $10 miljoen voor soortgelijke beloningen bij toekomstige pogingen tot het hacken van de website. De grootste exchange van de wereld geeft hiermee een duidelijk signaal af aan andere hackers. Binance nodigt andere exchanges uit dit ook te doen om samen een vuist te maken tegen internet criminelen.

Binance laat na woensdag zien dat het de beveiliging op orde heeft. Bovendien geeft de aankondiging aan dat bescherming van gebruikers de hoogste prioriteit heeft. Een instelling waar de concurrentie nog veel van kan leren.

Geef een reactie