--- ---

Technische analyse op Sanofi

Het aandeel Sanofi vertoont op korte termijn een neerwaartse trend onder de weerstand van de 68.1 EUR. Desalniettemin lijkt de druk om te verkopen af te nemen wat wellicht een eerste aanzet tot een technisch herstel suggereert. Het lijkt dus een goed moment om een long positie in te nemen en op die manier in te zetten op een herstel van de koersen in de richting van de 70 EUR.

 

Om te profiteren van dit bullscenario kunnen we een positie innemen op de Commerzbank Best Turbo Long DE000CN6HHQ3 (35MAZ) met een stoploss niveau op 55.59 EUR. Dit beursproduct heeft momenteel een koers van 1.91 EUR.

Het bereiken van onze doelstelling zorgt ervoor dat er een rendement van 50% wordt gerealiseerd.

Aanbevolen door 4-tradersType Afloopdatum Financieringsniveau ISIN Koers Theoretisch doelLONG 00/00/0000 55.59 DE000CN6HHQ3 1.91 50%

 

Geef een reactie