fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -dinsdag, 13 februari 2018

Beursupdate: Damrak koerst licht lager

 De Amsterdamse beurs gaf dinsdag na een positieve start toch licht terrein prijs. Kort na de beursgong koerste de AEX index 0,2 procent lager naar 523,01 punten, terwijl de Midkap 0,1 procent prijs gaf.

Onder de hoofdfondsen kregen de cijfers van uitzender Randstad een positief onthaal met een stijging van bijna drie procent. Analisten van ABN AMRO bestempelden de cijfers als solide. Analist Bart Cuypers van KBC Securities zei dat alles samenkwam in het recorddividend dat de uitzender zal uitkeren. Altice sloot de rij met een verlies van iets meer dan een half procent.

In de AMX kregen de cijfers van Wessanen juist een negatief onthaal met een verlies van meer dan drie procent, nadat de omzet lager uitviel dan verwacht. Flow Traders verloor daarnaast bijna drie procent, nu de rust enigszins lijkt te zijn teruggekeerd op de aandelenmarkten. Vorige week spoot zowel de volatiliteit als de koers omhoog. Wereldhave daalde 1,7 procent nadat JPMorgan het aandeel van de kooplijst haalde.

Onder de kleinere fondsen verloren KasBank en Vastned ongeveer een procent. Nedap klom twee procent.

 

De Aandeelhouder TV

november 21, 2019

TA AEX 21 november – Nico Bakker (BNP Paribas Markets)

november 21, 2019

Analyse aandeel DSM | LYNX Beleggen

november 20, 2019

AEX-video 20 november 2019 – Nico Bakker (BNP Paribas Markets)

november 19, 2019

AEX 19 november 2019 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
21 nov 10:49 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM: Energietransitie raakt oliegiganten

20 nov 10:44 Marco Knulst

Bitcoin en de cavia-theorie

20 nov 08:43 Bas Heijink

Laatste fase AEX stijging?