--- ---

Bod van ruim 121 miljard dollar afgewezen, deur staat nog wel open.

Qualcomm heeft een verhoogd bod van Broadcom van ruim 121 miljard dollar afgewezen, maar liet de deur openstaan voor gesprekken. Dit schreef The Wall Street Journal donderdagavond.

Broadcom bood inmiddels 82 dollar per aandeel Qualcomm, nadat het concern begin november nog 70 dollar bood.

De bestuurders van Qualcomm wezen het bod echter unaniem of, omdat dit in hun ogen niet hoog genoeg was. Ook zou het nieuwe overnamevoorstel niet ver genoeg gaan om ervoor te zorgen dat internationale toezichthouders goedkeuring geven.

Maar Qualcomm bood wel aan om met Broadcom in gesprek te treden om deze kwesties te bespreken. Volgens de krant wil Qualcomm echter pas op zijn vroegst dinsdag een ontmoeting hebben, terwijl Broadcom al dit weekend stappen wil zetten. Broadcom is zelfs bereid een bedrag van 8 miljard dollar te betalen als het niet tot een deal komt.

Geef een reactie