--- ---

Amerikaanse zakenbanken adviseren Adyen bij mogelijke beursgang – media

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 19 januari 2018

Betaalbedrijf zou JPMorgan Chase en Morgan Stanley hebben ingeschakeld.

Het Amsterdamse betaalbedrijf Adyen is van plan om JPMorgan Chase en Morgan Stanley in te schakelen voor advies bij een mogelijke beursgang. Dit schreef persbureau Bloomberg vrijdag op basis van bronnen. 

Een beursgang, waarbij tot een miljard euro kan worden opgehaald, zou mogelijk dit jaar nog plaats kunnen vinden, aldus de bronnen. Adyen zou gewaardeerd worden op 5 miljard tot 10 miljard euro. Een definitieve beslissing omtrent de omvang en timing van de beursgang is vooralsnog niet genomen, zo meldde Bloomberg. 

Tot klanten van Adyen behoren onder meer Uber Technologies, Netflix en Spotify. 

Geef een reactie