--- ---

Dimon van JPMorgan milder of bitcoin – media

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 09 januari 2018

Bankier nog altijd geen interesse in cryptomunt.

CEO Jamie Dimon van JPMorgan Chase zei spijt te hebben van de opmerking dat de Bitcoin fraudeleus is, maar is nog steeds niet geïnteresseerd in de cryptomunt. Dit meldde Fox Business na een interview met Dimon tijdens de JPMorgan Health Care Conference in San Francisco.

Half september vorig jaar kwalificeerde de bankier de Bitcoin nog als oplichterij. "De virtuele munt zal uiteindelijk zichzelf opblazen", zei Dimon toen. "Als we een handelaar hadden die handelde in Bitcoin dan zou ik hem direct ontslaan", voegde hij toe.

"De blockchain is echt. Je kunt crypto-yen en dollar hebben enzo. Iedere ICO moet individueel beoordeeld worden", zei Dimon dinsdag. 

Een ICO is een Initial Coin Offering, ofwel de lancering van een nieuwe cryptomunt.

Geef een reactie