--- ---

HeadFirst sluit vierjarige raamovereenkomst met Belastingdienst

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 07 december 2017

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Kennisbemiddelaar HeadFirst, onderdeel van HeadFirst Source Group, heeft van de Belastingdienst de opdracht gegund gekregen voor de inhuur van externe non-ICT-medewerkers. Dit maakte de arbeidsbemiddelaar en payroller donderdag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen. 

De raamovereenkomst gaat per 4 december 2017 van start en heeft een looptijd van vier jaar.

HeadFirst gaat de Belastingdienst bijstaan bij de inhuur van externe professionals die nog niet zijn aanbesteed binnen één van de Rijksbrede inkoopcategorieën. De kennisbemiddelaar gaat de werving en selectie voor projecten en interim-opdrachten verzorgen, evenals de screening, contracting en facturatie. 

Het aandeel HeadFirst Source Group sloot woensdag 4,8 procent hoger op 2,52 euro. 

Geef een reactie