--- ---

Flink meer omzet voor Dell

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 07 december 2017

Operationele verlies beduidend teruggelopen.

(ABM FN-Dow Jones) Dell Technologies heeft in het derde kwartaal flink meer omzet geboekt, waardoor het verlies terugliep. Dit bleek donderdag uit cijfers van de computergigant, die niet langer beursgenoteerd is nadat oprichter Michael Dell het bedrijf enkele jaren geleden terugkocht.

De omzet steeg met 21 procent naar 19,6 miljard dollar en het operationele verlies daalde van 1,5 miljard naar 0,5 miljard dollar. De nettowinst uit voortgezette activiteiten leverde evenwel een winst op van 1,1 miljard dollar, 14 procent meer dan de krap 1 miljard dollar vorig jaar.

De operationele kasstroom lag afgelopen kwartaal op 1,6 miljard dollar.

Dell fuseerde vorig jaar met EMC.

Geef een reactie