--- ---

BAM gaat gasloze woningen bouwen in Boskoop

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 07 december 2017

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) BAM Groep heeft namens vastgoedontwikkelaar AM een overeenkomst gesloten met de gemeente Alphen aan den Rijn voor de gebiedsontwikkeling van honderd gasloze woningen in het gebied Torenpad West in Boskoop. Dit maakte de bouwer donderdag bekend, zonder financiële details te noemen.  

Naar verwachting starten de bouwactiviteiten voor het nieuwe woongebied medio 2018.

AM herontwikkelt de zeven hectare grote locatie met voormalige boomkwekerijgronden naar een woongebied met de naam Florissant Wonen. Het plan vormt de verbinding tussen het station en het centrum van Boskoop.

Het aandeel BAM Groep koerste donderdagochtend 0,8 procent lager op 3,62 euro. 

Geef een reactie