--- ---

Kiadis Pharma huurt extra ruimte in Nederland

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 06 december 2017

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Kiadis Pharma heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van extra bedrijfsruimte in Nederland, waar procesontwikkeling en kwaliteitscontrolelaboratoria wordt gefaciliteerd. Dit maakte het biofarmaceutische bedrijf woensdag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen.

Ook biedt de nieuwe locatie ruimte voor het hoofdkantoor van Kiadis in Amsterdam. 

Door de huurovereenkomst kan het bedrijf zijn flexibiliteit vergroten en de capaciteit uitbreiden, zonder dat dit invloed heeft op bestaande samenwerkingen van Kiadis. CEO Arthur Lahr merkte bovendien op dat alle activiteiten van Kiadis nu onder een dak komen. 

Het aandeel Kiadis Pharma sloot dinsdag 4,3 procent lager op 7,72 euro. 

Geef een reactie