Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -dinsdag, 5 december 2017

Ford mikt op groei in China

(ABM FN-Dow Jones) Ford Motor Company wil groeien in China en zal in de komende jaren ruim 50 nieuwe modellen introduceren die voor omzetgroei moeten zorgen in de grootste automarkt ter wereld. Dit maakte de Amerikaanse autofabrikant dinsdag bekend. 

De omzet in China moet volgens de plannen tegen 2025 met 50 procent zijn gegroeid ten opzichte van 2017.  

De focus van de Amerikaanse autofabrikant komt te liggen op de productie van sportieve terreinwagens, ook wel SUV's genoemd, en elektrische en zelfrijdende auto's. Er worden acht nieuwe SUV's en tenminste 15 elektrische modellen van Ford en Lincoln geïntroduceerd. 

Los hiervan zal de joint venture tussen Ford en de Chinese autofabrikant Zotye ook een aantal elektrische auto's gaan maken die beter betaalbaar zullen zijn. Deze modellen worden aangeboden onder een nieuw merk, maar toezichthouders moeten hiervoor nog toestemming verlenen.  

De Amerikanen willen ook meer auto's in China zelf gaan produceren dan nu het geval is. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

De Aandeelhouder TV

oktober 22, 2019

AEX 22 oktober 2019 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

oktober 22, 2019

Prosus steekt Takeaway de loef af

oktober 22, 2019

Randstad kan niet overtuigen | 22 oktober 2019 | Markets Update van BNP Paribas Markets

oktober 21, 2019

AEX 21 oktober 2019 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
22 okt 14:55 Shaun Stevens

Beursgenoteerd vastgoed: Weten wat de prijs van alles is en de waarde van niets

22 okt 10:19 Redactie

Bod Prosus op Just Eat, Takeaway wel op Pole Position

22 okt 10:11 Redactie

De 10 Grootste Robotics Aandelen