fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -dinsdag, 5 december 2017

Ford mikt op groei in China

(ABM FN-Dow Jones) Ford Motor Company wil groeien in China en zal in de komende jaren ruim 50 nieuwe modellen introduceren die voor omzetgroei moeten zorgen in de grootste automarkt ter wereld. Dit maakte de Amerikaanse autofabrikant dinsdag bekend. 

De omzet in China moet volgens de plannen tegen 2025 met 50 procent zijn gegroeid ten opzichte van 2017.  

De focus van de Amerikaanse autofabrikant komt te liggen op de productie van sportieve terreinwagens, ook wel SUV's genoemd, en elektrische en zelfrijdende auto's. Er worden acht nieuwe SUV's en tenminste 15 elektrische modellen van Ford en Lincoln geïntroduceerd. 

Los hiervan zal de joint venture tussen Ford en de Chinese autofabrikant Zotye ook een aantal elektrische auto's gaan maken die beter betaalbaar zullen zijn. Deze modellen worden aangeboden onder een nieuw merk, maar toezichthouders moeten hiervoor nog toestemming verlenen.  

De Amerikanen willen ook meer auto's in China zelf gaan produceren dan nu het geval is. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

De Aandeelhouder TV

december 6, 2019

Goed nieuws SBM Offshore

december 6, 2019

Opwaarts potentieel olieprijs onder druk

december 6, 2019

Belegger moet voorzichtig zijn met Aramco

december 5, 2019

Op korte termijn venijnige correctie AEX

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
05 dec 13:57 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM: COP25 meeting: push in strijd tegen klimaatverandering

05 dec 13:34 Redactie

2% Rendement per maand met ArcelorMittal

03 dec 09:32 Bas Heijink

AEX Bearish Engulfing