fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -dinsdag, 21 november 2017

Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel ABN AMRO

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft dinsdag het koersdoel voor ABN AMRO verhoogd van 15,00 naar 20,00 euro, maar handhaafde desalniettemin het verkoopadvies voor het aandeel.

In een toelichting spraken analisten van Berenberg van een "misplaatst vertrouwen". De zakenbank denkt dat de marges van ABN AMRO in de komende jaren zullen teruglopen. En kijkend naar de ontwikkeling bij het Belgische KBC kan deze terugval wel eens "significant" zijn.

De analisten wezen onder meer op de sterke concurrentie, financieringskosten die op de bodem zitten en lage kredietverliezen die niet houdbaar zijn. "Het lijkt er op dat het rendement reeds heeft gepiekt", aldus de marktvorsers.

Beleggers overschatten volgens Berenberg het overtollige kapitaal van ABN AMRO, gezien de verwachte impact van aangescherpte regels, en de ruimte voor inkoopprogramma's en speciale dividenduitkeringen is volgens de zakenbank "beperkt".

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

De Aandeelhouder TV

december 10, 2019

Gaat de AEX stevig onder de 600?

december 10, 2019

Verliezers 2019 zijn winnaars in januari

december 10, 2019

AEX technische analyse 9 december

december 6, 2019

Goed nieuws SBM Offshore

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
10 dec 13:35 Bas Heijink

Week 50 – Technische analyse AEX

09 dec 15:14 Marco Knulst

Besmettings gevaar

09 dec 14:29 Marco Knulst

Centrale banken steeds actiever met goud