--- ---

Beursblik: Morgan Stanley verlaagt koersdoel Altice

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 14 november 2017

Koersdoel naar 13,50 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft dinsdag het koersdoel voor Altice verlaagd van 20,50 naar 13,50 euro met een ongewijzigd Gelijkgewogen advies. 

Morgan Stanley merkte op dat de recente koersval van Altice onder meer toe te schrijven valt aan de zwakke kwartaalresultaten, waarbij de schuldpositie van de Franse kabelaar ook nog eens flink verslechterde. Verder stapte CEO Michel Combes op. 

De Amerikaanse zakenbank verlaagde de ramingen voor de vrije kasstroom van Altice en kwam tot een lager koersdoel voor zowel Altice als Altice USA. Morgan Stanley handhaafde het Gelijkgewogen advies, vanwege de hoge schuldengraad en de uitdagende ontwikkelingen op de thuismarkt. 

Op een rood Damrak koerste het aandeel Altice dinsdagochtend 6,8 procent lager op 9,56 euro.

Geef een reactie