--- ---

Topman Michel Combes van Altice stapt op

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 10 november 2017

Franse kabelaar neemt management op schop.

(ABM FN-Dow Jones) Altice is van plan zijn management op de schop te gooien en kondigde onder meer het vertrek aan van topman Michel Combes. Dit maakte de Franse kabelaar donderdagavond laat bekend. 

Combes wordt opgevolgd door Dexter Goei, die momenteel al CEO van Altice USA is en beide functies op zich zal nemen. Oprichter Patrick Drahi van Altice wordt voorzitter van de raad van bestuur, terwijl financieel directeur Dennis Okhuijsen ook de functie van CEO van Altice Europe zal bekleden. 

De nieuwe bedrijfsstructuur is opgezet om de strategie van Altice beter te kunnen implementeren en om de operationele en financiële prestaties van de activiteiten te verbeteren. 

De Franse kabelaar staat onder Combes al een tijdje onder druk. Afgelopen week werd de kwartaalrapportage van Altice flink afgestraft, nadat het concern de verwachting uitsprak dat het aangepaste bedrijfsresultaat dit jaar aan de onderkant van de eerder afgegeven verwachting van een hoog enkelcijferige groei zal uitkomen. Ook maken beleggers zich zorgen over de grote schuldenberg van het concern. 

Het aandeel Altice sloot donderdag 9,7 procent lager. Het aandeel gaf deze maand al bijna veertig procent aan beurswaarde prijs. 

Geef een reactie