--- ---

Royal Delft wil BK Cookware en Van Kempen & Begeer verkopen

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 10 november 2017

Financiële details transactie niet vermeld.

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft Group heeft vrijdag een intentieverklaring getekend met The Cookware Company Europe uit België voor de verkoop van BK Cookware en Koninklijke Van Kempen & Begeer. Dit maakte de Delftse producent van Delfts sieraardwerk en keukengerei vrijdag nabeurs bekend.

De financiële details van de mogelijke verkoop werden niet vermeld. "Gedurende de komende maanden zal met The cookware Company Europe verder worden verkend of een transactie kan worden bereikt", zei Royal Delft.

De verkoop van de twee dochtermaatschappijen van Royal Delft aan een strategische, internationaal opererende partner zou volgens het concern zowel in het belang zijn van Royal Delft, als BK Cookware en Koninklijke Van Kempen & Begeer.

De transactie is onderhevig aan de goedkeuring van aandeelhouders van Royal Delft en aan overige gebruikelijke goedkeuringen en voorwaarden, zei het concern. De afronding van de overname wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2018.

Het aandeel Royal Delft sloot vrijdag op een rood Damrak 2,3 procent lager op 8,100 euro.

Geef een reactie