--- ---

ICT Group wil Nederlandse consultancybureau NedMobiel overnemen

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 03 november 2017

Geen financiële details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) ICT Group is van plan het Nederlandse consultancybureau NedMobiel over te nemen voor een niet nader genoemd bedrag. Dit maakte de automatiseerder vrijdag voorbeurs bekend.  

NedMobiel richt zich vooral op het adviseren over complexe infrastructuren, zoals tunnels, bruggen en snelwegen. Het bedrijf werd in 2006 opgericht, heeft 27 werknemers in dienst en realiseert een omzet van circa drie miljoen euro.

"We zijn ervan overtuigd dat de hoogopgeleide en ervaren professionals van NedMobiel perfect passen binnen de cultuur van ICT Group”, aldus CEO Jos Blejie van de automatiseerder, die de overname in contanten zal afrekenen. Het bedrijf stelt dat de overname past bij de strategie om op autonome basis te groeien in combinatie met overnames.

De overname moet begin 2018 worden afgerond.

Het aandeel ICT Group sloot donderdag 0,4 procent lager op 13,00 euro.

Geef een reactie