fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 oktober 2017 21:26

Update: DeGiro schrapt ook transactiekosten voor hefboomproducten

(ABM FN-Dow Jones) DeGiro heeft maandag, in navolging van concurrent BinckBank, de transactiekosten voor bepaalde hefboomproducten verlaagd naar nul.

"DeGiro neemt deze stap om onze belofte aan beleggers, namelijk het beste product aan te bieden tegen de laagste prijs, in stand te houden", zo verklaarde oprichter Gijs Nagel van DeGiro de snelle reactie op de prijsverlaging van Binck.

Dit betekent dat per 1 november voor een bepaalde selectie hefboomproducten, volgens de broker de meest populaire producten, niet langer 1 euro per transactie zal worden gevraagd door DeGiro. Volgens Nagel gaat het steeds om iets meer dan 120 verschillende producten. Periodiek wordt de lijst herzien en aangepast aan de op dat moment meest populaire producten.

Nagel merkte op dat de vijf meest populaire onderliggende waarden bij DeGiro op dit moment de AEX, de Duitse DAX, de euro/dollar, het aandeel ING Groep en de Dow Jones index zijn. Hefboomproducten met als onderliggende waarde een index, zoals bijvoorbeeld de AEX of de DAX, zijn volgens Nagel goed voor meer dan 50 procent van de totale omzet uit deze instrumenten.

Voorbeurs kondigde BinckBank al aan voortaan geen kosten meer in rekening te brengen voor klanten die in de Binck Turbo handelen, daarbij gaat het volgens een woordvoerder over ruim 12.000 turbo's.

"We willen hiermee het gebruik van de Binck Turbo verdere stimuleren onder bestaande, nieuwe en terugkerende klanten. Hiermee verwachten wij hogere rente-inkomsten uit dit instrument, waardoor wij minder afhankelijk zijn van transacties", lichtte directeur Jeroen Sonsma van Binck Nederland de stap toe.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

De Aandeelhouder TV

april 2, 2020

AEX 2 april 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

april 2, 2020

Dollar komt onder druk te staan

april 2, 2020

Hoe slecht worden de banencijfers? | 2 april 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

april 1, 2020

AEX 1 april 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
02 apr 14:27 Redactie

7 Sterke Aandelen om te kopen om de Coronavirus-crisis te overleven

02 apr 11:12 Redactie

Extra Lunch Webinar Nico Bakker: TA en turbulente markten

02 apr 10:22 Bas Heijink

Lager top lijkt te zijn gezet