--- ---

Hunter Douglas aandeelhouders keuren benoeming bestuurslid goed

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 18 oktober 2017

Adriaan Nühn per direct lid van de Raad van Bestuur

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van Hunter Douglas hebben de benoeming van Adriaan Nühn als lid van de raad van bestuur goedgekeurd. Dit meldde de producent van raam- en gevelbekleding en bouwmaterialen woensdag na afloop van de bijzondere aandeelhoudersvergadering over dit onderwerp.

De benoeming gaat per direct in.

Nühn was 18 jaar werkzaam bij SaraLee/DE en was daar 8 jaar lid van de raad van bestuur, waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter. Nühn is tevens voorzitter van de raad van commissarissen van TakeAway.com en van Wereldhave. Ook is hij commissaris bij Anglovaal Industries in Zuid-Afrika en bij Cloetta in Zweden.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Hunter Douglas woensdagmiddag 1,1 hoger op 70,00 euro.

Geef een reactie