--- ---

Shell neemt aanbieder laaddiensten elektrische voertuigen over

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 12 oktober 2017

Geen financiele details.

(ABM FN-Dow Jones) Royal Dutch Shell heeft NewMotion overgenomen, een aanbieder van laaddiensten voor elektrische voertuigen. Dit maakte het energieconcern donderdag bekend zonder financiële details bekend te maken. 

NewMotion beheert ruim dertigduizend laadpunten voor bedrijven en particulieren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien heeft de onderneming een netwerk van meer dan 50.000 publieke oplaadpunten in 25 Europese landen. 

"De aankondiging van vandaag is een eerste stap om ervoor te zorgen dat klanten in de komende decennia een reeks aan keuzemogelijkheden krijgen, omdat nieuwe technologieën bestaansrecht krijgen naast de traditionele transportbrandstoffen", zei vicepresident Matthew Tipper van het Shell onderdeel New Fuels.  

Geef een reactie