DSM kondigt samenwerking met Cerapedics aan

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 12 oktober 2017

Ontwikkelt nieuw materiaal voor bottransplantaties.

(ABM FN-Dow Jones) DSM Biomedical heeft een akkoord bereikt met Cerapedics voor de ontwikkeling van de volgende generatie materialen voor bottransplantaties. Dit maakte DSM donderdagavond bekend.

In de strategische samenwerking combineert DSM zijn regeneratieve biokeramische materialen met de technologie van Cerapedics om botten sneller te laten groeien.

"Het product van de volgende generatie dat we ontwikkelen met DSM vertoont geweldige potentie, waarmee we het botvormend vermogen van onze P-15 technologie tot in de lendenwervels kunnen brengen", zei voorzitter Jeffrey Marx van Cerapedics in een toelichting.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Geef een reactie