BAM krijgt bouwopdracht voor vijf Britse scholen

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 10 oktober 2017

Contractwaarde bedraagt 75 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) BAM Groep heeft van de Britse overheidsorganisatie Education and Skills Funding Agency de opdracht gekregen voor de bouw van vijf scholen voor voortgezet onderwijs. Dit maakte het Nederlandse bouwbedrijf dinsdagmiddag bekend.

De gezamenlijke contractwaarde van de bouw van de scholen is circa 75 miljoen euro.

Dochterbedrijf BAM Construct UK is door de organisatie geselecteerd als voorkeursaanbieder. De opdracht maakt deel uit van een raamovereenkomst voor onderwijsinstellingen in het noordoosten van Engeland, die dringend aan vernieuwing toe zijn. 

Het ontwerp van de scholen wordt verzorgd door architectenbureau Ryder, waarbij BAM Design het detailontwerp bij enkele scholen op zich neemt.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel BAM dinsdagmiddag 0,1 procent hoger op 4,80 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Geef een reactie