--- ---

Hunter Douglas vraagt aandeelhouders goedkeuring voor benoeming bestuurder

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 29 september 2017

Bedrijf stelt Adriaan Nühn voor.

(ABM FN-Dow Jones) Hunter Douglas houdt op 18 oktober een bijzondere vergadering van aandeelhouders voor de benoeming van een nieuw lid van de raad van bestuur. Dit meldde de producent van gevel- en raambekleding vrijdag voorbeurs.

Het bedrijf stelt voor om Adriaan Nühn als bestuurder aan te stellen.

Nühn was 18 jaar werkzaam bij SaraLee/DE en was daar 8 jaar lid van de raad van bestuur, waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter. Nühn is tevens voorzitter van de raad van commissarissen van TakeAway.com en van Wereldhave. Ook is hij commissaris bij Anglovaal Industries in Zuid-Afrika en bij Cloetta in Zweden. 

Het aandeel Hunter Douglas sloot donderdag fractioneel hoger op 70,11 euro.

Geef een reactie