WDP geeft nieuwe aandelen uit

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 13 september 2017

Vastgoedgroep haalt 17 miljoen op voor acquisitie.

(ABM FN) Warehouses De Pauw zal een kapitaalverhoging van 17 miljoen euro uitvoeren om de acquisitie van een industriële site te bekostigen. Dit kondigde de vastgoedgroep woensdag nabeurs aan, nadat het de goedkeuring verkreeg tijdens een buitengewone algemene vergadering.

Er zullen 192.873 nieuwe aandelen WDP worden uitgegeven tegen 90,15 euro het stuk.

Met dit geld zal de industriële site van Rettig ICC te Zonhoven worden overgenomen.

Vanaf donderdag 14 september zullen de nieuwe aandelen noteren op de beurzen van Brussel en Amsterdam.

Het aandeel van WDP sloot woensdag 0,3 procent lager op 95,32 euro.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Geef een reactie