Twee Indiase opdrachten voor dochter Kardan

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 13 september 2017

Opdrachtwaarde in totaal 64 miljoen euro.

Kardan heeft via dochterbedrijf Tahal Consulting Engineers in India twee opdrachten gekregen, die vermoedelijk spoedig worden ondertekend. Dit meldde het Israëlische investeringsbedrijf met een notering op het Damrak woensdag voorbeurs.

De opdrachtwaarde komt in totaal uit op circa 76 miljoen dollar, of omgerekend op 64 miljoen euro.

Tahal zal, verdeeld over twee projecten, onderzoeks- en planningsdiensten uitvoeren als ook waterleverings- en zuiveringssystemen leveren voor in totaal ongeveer 125.000 huishoudens in de stad Nirsa in het noordoosten van India. De beide projecten hebben een opstartfase van 36 maanden en een operationele- en onderhoudsfase die nog eens 5 jaar duurt.

Tahal verwacht de contracten voor de twee projecten in de komende weken te ondertekenen en spoedig daarna de werkzaamheden te kunnen starten. Het is voor de Kardan-dochter het vijfde project in India. In de afgelopen twee jaar werd voor in totaal circa 142 miljoen euro aan opdrachten binnen gehaald in het Aziatische land.

Het aandeel Kardan sloot dinsdag vlak op 0,13 euro.

Geef een reactie