ASR Koersdoel naar 36,00 euro.

KBC Securities heeft het koersdoel op ASR Nederland verhoogd van 33,00 naar 36,00 euro met een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek woensdag uit een rapport van analist Matthias de Wit.

ASR Nederland kondigde woensdagochtend de overname aan van Generali Nederland. De overnamesom, van 143 miljoen euro, is "erg aantrekkelijk", volgens De Wit, wanneer hij kijkt naar de toegevoegde waarde van Generali en de boekwaarde van het bedrijf.

"ASR Nederland profiteert van een sterke staat van dienst op het gebied van M&A en we hebben dan ook veel vertrouwen in het vermogen van het bedrijf om Generali succesvol te integreren en daarmee de nagestreefde synergieën te behalen", aldus De Wit, die verwacht dat de overname de winst per aandeel zo'n 7 procent verhoogt.

Het aandeel ASR Nederland noteerde woensdagochtend 0,2 procent lager op 33,83 euro.

Geef een reactie