fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -maandag, 11 september 2017

Pharming zet nieuwe stap in ontwikkeling Ruconest

Pharming Group heeft de zogenoemde FDA eind fase 2 interacties met betrekking tot de profilaxe-indicatie voor zijn middel tegen angio-oedeem, Ruconest, afgerond. Dit maakte het biotechbedrijf maandag bekend.

Onderdeel van de afronding was het ter beschikking stellen aan de Amerikaanse toezichthouder Food and Drugs Administration (FDA) van de resultaten van twee afgeronde fase 2 studies met Ruconest, één gerandomiseerde, dubbelblind, placebogecontroleerde studie en een open-label studie. De twee studies omvatten in totaal 56 patiënten en toonden een consistente werkzaamheid en veiligheid, aldus Pharming.

Gebaseerd op de feedback van de FDA, zal Pharming in het vierde kwartaal van dit jaar, voor beoordeling door de FDA, een ‘BLA efficacy supplement’ bij de toezichthouder indienen voor het uitbreiden van de huidige indicatie van Ruconest met die van routinematige regelmatige preventieve toediening ter voorkoming van aanvallen van erfelijk angio oedeem bij adolescenten en volwassenen met erfelijk angio oedeem.

Het aandeel Pharming sloot vrijdag op groen Damrak 1,4 procent lager op 0,45 euro.

 

De Aandeelhouder TV

december 6, 2019

Goed nieuws SBM Offshore

december 6, 2019

Opwaarts potentieel olieprijs onder druk

december 6, 2019

Belegger moet voorzichtig zijn met Aramco

december 5, 2019

Op korte termijn venijnige correctie AEX

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
05 dec 13:57 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM: COP25 meeting: push in strijd tegen klimaatverandering

05 dec 13:34 Redactie

2% Rendement per maand met ArcelorMittal

03 dec 09:32 Bas Heijink

AEX Bearish Engulfing