--- ---

Beursblik: JPMorgan haalt Wereldhave van kooplijst

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 17 augustus 2017

Koersdoel naar 48,00 euro.

JPMorgan Cazenove heeft het advies voor Wereldhave verlaagd van Overwogen naar Neutraal en het koersdoel ging van 55,00 naar 48,00 euro.

"Onze adviesverlaging is het resultaat van zwakkere winstvooruitzichten als gevolg van teleurstellende operationele prestaties in Frankrijk", aldus de analisten. Zij verlaagden hun winsttaxaties voor zowel dit jaar als volgend.

JPMorgan blijft desalniettemin waarde zien in Wereldhave en meent dat het dividend houdbaar is.

Het aandeel Wereldhave heeft het sinds september 2016 goed gedaan, maar gezien de aantrekkelijke instapniveaus voor Klépierre en Unibail Rodamco, in combinatie met hun "superieure" winstpotentieel, denken de analisten van de Amerikaanse zakenbank dat hier een einde aan komt.

Op een vlak Damrak daalde het aandeel Wereldhave donderdag een procent naar 41,16 euro.

Geef een reactie